Bliv medlem
Bliv medlem

Personale

Her på siden kan du finde vores personale
Billede på vej
Fuldtidsansat jurist ved kontoret i Aarhus fra februar 2024, tidligere deltidsansat barselsvikar i efteråret 2023 og forud for det frivillig stud. jur. siden august 2021.
Torben Harck
Cand. jur.
Billede på vej
Ansat på kontoret i Odense fra september 2023, var i sin studietid frivillig medarbejder hos. Har efterfølgende før ansættelse hos os været omkring ejendomsadministration og entrepriseret (forholdet mellem bygherre og entreprenør).
Stephanie Michela Larsen
Cand. jur.
Danske Lejeres kontor i Odense, Cand. Jur. Sofie Mikkelsen.
Juridisk faglige leder på kontoret i Odense. Ansat siden november 2021, var i sin studietid frivillig medarbejder ved en retshjælp i Odense.
Sofie Mikkelsen
Cand. jur.
Danske Lejeres kontor i Aalborg. Souschef Signe Lynggaard.
Cand. merc. org. Frivillig kommunikationsmedarbejder fra februar 2016, fra starten af 2017 først midlertidig deltidsansat, senere varigt ansat med opgaver omkring kommunikation, udvikling og afvikling af medlemsservice. Fra august 2018 Souschef. Har hovedarbejdssted i Aalborg, men også opgaver for Danske Lejere som helhed.
Signe Lynggaard
Souschef, Cand. merc. org.
Danske Lejere, kontoret i Valby. Cand. Jur. Rune Skovbjerg Krog.
Tog hans juridiske uddannelse ved at tage første del i Aarhus, men flyttede derefter til Københavns Universitet. Startede hos os i august 2018. Selv lejer i alment boligbyggeri – og aktiv i en hel del foreningsarbejde. Har base på vores kontor i København (Valby). Tager sig bl.a. af lejere, der har brug for en personlig rådgivningssamtale.
Rune Skovbjerg Krog
Cand. jur.
Pernille Back Jørgensen, Cand. jur. ved kontoret i Aalborg
Ansat juridisk medarbejder fra oktober 2022. har tidligere fra 2019 til 2020 været ansat i en midlertidig stilling i et barselsvikariat – og var forud for det fra 2018 frivillig medarbejder som stud. jur. I tiden fra 2020 til efteråret 2022 var Pernille beskæftiget ved ankestyrelsen.
Pernille Bach Jørgensen
Cand. jur.
Danske Lejere. Kontoret i Aalborg. Jurist Nicoline Brohus Sørensen. Foto: © Michael Bo Rasmussen / Baghuset. Dato: 17.08.21
Deltidsansat fra november 2016 med ansvar for den juridisk faglige ledelse på kontoret i Aalborg. Var forud for det frivillig medarbejder siden marts 2016. Var forud for det studentermedhjælper og teamleder ved en retshjælp i Aalborg.
Nikoline Brohus Sørensen
Cand. jur.
Danske Lejeres kontor i Aarhus. Cand. Jur. Morten Hermann Bidstrup
Ansat juridisk medarbejder ved kontoret i Aarhus fra februar 2022. Har tidligere hos os som frivillig stud. jur. i et tidsrum fra 2017 til 2018.
Morten Hermann Bidstrup
Cand. jur.
Har haft mangeartede opgaver i lejer- og boligbevægelse siden 1980. Langt de fleste som ulønnet frivillig. Næstformand for Lejernes LO i Danmark fra 2001 til 2009. Bestyrelsesmedlem i den internationale lejerbevægelse fra 2003 til 2015. Har uddannelsesmæssigt bl.a. en baggrund i en skolelederuddannelse fra Danmarks Pædagogiske Universitet. Først driftsleder og nu direktør for Danske Lejere.
Jørgen Dyrholm Jensen
Direktør
Danske Lejeres kontor i Aarhus. Chefjurist Jeanette H. Nielsen
Juridisk faglige leder på kontoret i Aarhus. Har arbejdet for os siden 2012. Først som frivillig stud. jur. ved kontoret i Skive. Blev fra januar 2014 ansat som juridisk faglig leder i Aalborg. Hun er senere flyttet til opgaver i Aarhus og Midtjylland.
Jeanette H. Nielsen
Chefjurist, Cand. jur.
Cand. jur. Har arbejdet for Danske Lejere siden december 2014. Er ansat i flexjob i Sønderborg. Kan i de tilfælde, hvor det aftales, mødes med lejerne lokalt i Aabenraa og Sønderborg. Gitte Riise har dertil bl.a. opgaver som boliglægdommer i det sydligste Jylland.
Gitte Riise
Cand. Jur.
Udover de ansatte medarbejdere har driftsfællesskabet omkring 60 frivillige medarbejdere. De udgør en meget vigtig del af vores personale. Primært jurastuderende, der typisk lægger 4 – 8 ugentlige arbejdstimer hos os. De frivillige medarbejdere er fordelt over kontorerne i Aalborg, Skive, Aarhus, Odense og København.
Frivillige
Stud. Jur