Bestyrelsen

NavnByBaggrund
Karsten GyllingSkiveFormand. Har arbejdet aktiv i lejerbevægelsen siden 1981. Har en dertil en baggrund som lærer og skoleleder. Diplomuddannelse ved Danmarks Pædagogiske Universitet i skoleledelse. Fungerer pt. også som en meget aktiv og erfaren lægdommer ved boligretten. Har tidligere fungeret som frivillig sagsbehandler i utallige sager.
Torben JustesenLangeskovForretningsudvalgsmedlem. Pensioneret, har en baggrund fra projektledelse indenfor specialiserede anlægsopgaver. Afdelingsformand for almen afdeling i Langeskov. Kasserer for foreningen på Fyn.
Niels D. JensenAarhusBestyrelsesmedlem. Tidligere næstformand for Studenterrådet i Aarhus. Understøttede fra posten i Studenterrådet opbygningen af lejerarbejdet i Aarhus i en del år, og indtrådte selv i det lokale bestyrelsesarbejde i 2016.
Arne Ditlevsen LangeskovBestyrelsesmedlem, først valgt lokalt på Fyn i 2016 og fra årsmødet i 2017 indvalgt i Danske Lejeres bestyrelse. Er afdelingsformand i den lokale almene afdeling, hvor han bor. Lægdommer ved Retten i Odense og Svendborg.
Jan HolmHorsensBestyrelsesmedlem. Har arbejdet aktivt i lejerbevægelsen siden 80’erne. Mange år som næstformand i Horsens, senere med meget omfattende opgaver på Fyn, hvor han har været hovedmanden på organiseringen af lejerne fra midt i 0’erne og fremefter. Dertil i de seneste år regionsformand og forretningsudvalgsmedlem i Lejernes LO i Danmark. Har fungeret som frivillig sagsbehandler i utallige sager, en opgave, som han fortsat bestrider.
John FollingEsbjergBestyrelsesmedlem. Efterlønsmodtager. Har en baggrund som 3f’er. Har som formand i Esbjerg igennem de seneste knapt 10 år haft ansvaret for, at foreningen i Esbjerg blev medlem af Lejerens LO og er vokset fra omkring 500 medlemmer til omkring 1.000 medlemmer.
Knud Erik HelboSkanderborgForretningsudvalgsmedlem. Efterlønsmodtager. Har en baggrund fra opgaver hos TDC. Har en meget lang erfaring indenfor både lejer- og boligbevægelsen. Er kredsbestyrelsesmedlem i sin BL-kreds. Har fungeret som regionsbestyrelsesmedlem og regionskasserer i mange år i lejerbevægelsen.
Helle T. VileSkiveBestyrelsesmedlem. Har erhvervsmæssig en baggrund som sygeplejerske og arbejder i dag som visitator ved Thisted Kommune. Har i næste 20 år arbejdet aktivt i lejerbevægelsen. Har pt. opgaver som nævnsmedlem og lægdommer. Helle har i en årrække været regionsformand i Region Midt og sad i perioden 2012 til 2015 i Lejernes LOs forretningsudvalg. Har tidligere fungeret som frivillig sagsbehandler i utallige sager.
Kurt FreiheitAalborgBestyrelsesmedlem. Pensionist. Har en baggrund som metalarbejder og tillidsmand på Aalborg Værft. Mangeårig aktiv i afdelingen i Aalborg, formand siden midt i 0-erne. Roses i Lejernes LOs medlemsblad “Vi Lejere” for for at have det politiske ansvar for, at foreningen i Aalborg over knapt 10 år er vokset fra 700 til 2.000 medlemmer.
Annie VilladsenAarhusBestyrelsesmedlem. Aktiv i alment beboerdemokrati igennem mange år i afdelingsbestyrelsen for den almene afdeling i Aarhus, der længst har været tilsluttet lejerbevægelsen.
Kim NielsenFredericiaBestyrelsesmedlem. Aktiv i alment beboerdemokrati. Boliglægdommer.
Morten DohrmannSønderborgBestyrelsesmedlem. Formand for vores lokale forening i Sønderborg. Huslejenævnsmedlem.
Michael AnkersenAalborgBestyrelsesmedlem. Bestyrelsesmedlem i vores forening i Aalborg. Boliglægdommer.