Bestyrelsen

NavnByBaggrund
Karsten GyllingSkiveFormand. Har arbejdet aktiv i lejerbevægelsen siden 1981. Har en dertil en baggrund som lærer og skoleleder. Diplomuddannelse ved Danmarks Pædagogiske Universitet i skoleledelse. Fungerer pt. også som en meget aktiv og erfaren lægdommer ved boligretten. Har tidligere fungeret som frivillig sagsbehandler i utallige sager.
Torben JustesenLangeskovBestyrelsesmedlem. Pensioneret, har en baggrund fra projektledelse indenfor specialiserede anlægsopgaver. Afdelingsformand for almen afdeling i Langeskov.
Niels D. JensenAarhusBestyrelsesmedlem. Tidligere næstformand for Studenterrådet i Aarhus. Understøttede fra posten i Studenterrådet opbygningen af lejerarbejdet i Aarhus i en del år, og indtrådte selv i det lokale bestyrelsesarbejde i 2016.
Arne Ditlevsen LangeskovBestyrelsesmedlem, først valgt lokalt på Fyn i 2016 og fra årsmødet i 2017 indvalgt i Danske Lejeres bestyrelse. Er afdelingsformand i den lokale almene afdeling, hvor han bor. Lægdommer ved Retten i Odense og Svendborg.
Jan HolmHorsensBestyrelsesmedlem. Har arbejdet aktivt i lejerbevægelsen siden 80’erne. Det med udgangspunkt i Horsens, senere med meget omfattende opgaver på Fyn, hvor han har været hovedmanden på organiseringen af lejerne fra midt i 0’erne og fremefter. Har fungeret som frivillig sagsbehandler i utallige sager, en opgave, som han fortsat bestrider. Repræsenterer lejerne i flere huslejenævn og som lægdommer ved flere retskredse.
John FollingEsbjergBestyrelsesmedlem. Efterlønsmodtager. Har en baggrund som 3f’er. Aktiv i Esbjerg igennem mere end 10 år. Deltager bl.a. ved flyttesyn og er lejernes repræsentant i beboerklagenævnet.
Knud Erik HelboSkanderborgForretningsudvalgsmedlem. Efterlønsmodtager. Har en baggrund fra opgaver hos TDC. Har en meget lang erfaring indenfor både lejer- og boligbevægelsen. Huslejenævnsmedlem.
Helle T. VileSkiveBestyrelsesmedlem. Har erhvervsmæssig en baggrund som sygeplejerske og arbejder i dag som visitator ved Thisted Kommune. Har i 20 år arbejdet aktivt i lejerbevægelsen. Har pt. opgaver som nævnsmedlem og lægdommer. Har tidligere fungeret som frivillig sagsbehandler i utallige sager.
Kurt FreiheitAalborgBestyrelsesmedlem. Pensionist. Har en baggrund som metalarbejder og tillidsmand på Aalborg Værft. Aktiv lejer i Aalborg siden slutningen af 70’erne.
Annie VilladsenAarhusForretningsudvalgsmedlem. Aktiv i alment beboerdemokrati igennem mange år i afdelingsbestyrelsen for almen afdeling i Aarhus. Lejerrepræsentant i beboerklagenævnet i Aarhus.
Morten DohrmannSønderborgBestyrelsesmedlem. Lokal repræsentant i Sønderborg. Huslejenævnsmedlem.
Brian JørgensenDjurslandBestyrelsesmedlem. Afdelingsbestyrelsesmedlem i almen afdeling i Grenaa.
Klaus NielsenNyborgBestyrelsesmedlem. Afdelingsbestyrelsesmedlem i almen afdeling i Nyborg.