Viborg Lejerforening - Danske Lejere

Viborg

Danske Lejere i Viborg
Grønnegade 13 (hos FOA)
8800 Viborg

Brug indgangen i den modsatte ende af bygningen i forhold til hovedindgangen. Det er i lokale 9 på 1. sal. Der er elevator, hvis det er nødvendigt.

Telefontider:

Mandag til torsdag 10.00 – 13.00

Skriv til os: viborg@danskelejere.dk

Personlig henvendelse:

Aftales pga. corona over over skive@danskelejere.dk 

Ring til os: Telefon

Bliv medlem

Det er ikke noget krav, at du er medlem, når du bruger funktionen ovenfor.

Forklar lidt om problemer med dit nuværende eller tidligere lejemål. Så hører du fra os.

Svar kan både være i form af notater, som vi har liggende, – og korte råd, der svarer på det, som du spørger til. Vi kan ikke love lange svar, uden at du bliver medlem.

Funktionen tjek din lejekontrakt er også en gratis funktion fra Danske Lejere. Uploader du en kopi af din kontrakt vender vi retur med et svar, hvis vi bemærker særlige problemer i kontrakten.

Du kan her finde links til lovgivning og andre vigtige kilder til viden.

Har du allerede brug for hjælp med en sag?

Noget, hvor du gerne vil, at vi sætter os rimeligt godt ind i tingene. Og noget, hvor vi skal hjælpe med at skrive til din udlejer eller lignende, så brug indmeldelsesformularen.

Så vil du efter indtastning af dine data nå en side, hvor du kan trække en fuldmagt. Indsend derefter kopi af dine dokumenter og fuldmagten.

Ved du allerede, at du får brug for hjælp, så kan du vælge indmeldelsesformularen.

Indsendelse af et ønske om medlemskab binder dig ikke. Det sker først, når du faktisk betaler eller giver os oplysninger til brug for tilmelding til PBS.

Muligheder

Tjek din lejekontrakt

Vi tjekker din lejekontrakt gratis

Det første råd er gratis

Vi har råd og hjælp til en del emner

Bliv medlem

Indmeldelse i Danske Lejere

Ring til os

Vi kan træffes mandag – torsdag

Links til lovgivning

Nogle vigtige kilder til viden

Varmeregnskab og andre forbrugsregnskaber

Varmeregnskab og andre forbrugsregnskaber Betaler du for forbrug igennem din udlejer, skal din udlejer en gang om året sende dig forbrugsregnskaber. Du skal have et regnskab for hver type forbrug, du afregner [...]

Hvad er fremleje og hvornår er fremleje en mulighed

Fremleje og hvornår er fremleje en mulighed En lejer kan i visse tilfælde overdrage sin ret ifølge en lejeaftale. Så tager lejer udlejerkasketten på og bliver fremlejegiver. Lejeloven gælder principielt også fuldt ud [...]

Kontanthjælpsloft og flytteudgifter

Kontanthjælpsloft og flytteudgifter Vejledning fra os: Står du til at skulle flytte, se her: https://danskelejere.dk/vejledning/ Kommunal flyttehjælp: Her om at få offentlig flyttehjælp Det kontanthjælpsloft, der nu træder i kraft, vil bringe [...]